3 snabba till Joachim Carlström

Jocke litenTuren är kommen till Joachim Carlström, Gullabo RC, som ligger trea i Otrimmat 4WD och hans uppladdning inför East Sweden Rally. Samt om vad som hände i AM Snapphanerallyt.

Läs mer: 3 snabba till Joachim Carlström

Läs Theorins egna ord från Jubileumssprinten

markusMed självförtroende på topp och bilen hel och ren for Markus Theorin från Hässleholm till Nyköping och Jubileumssprinten. Där blev det både sträcksegrar och dikesåkning - läs hans egen berättelse.

Läs mer: Läs Theorins egna ord från Jubileumssprinten

Tre snabba till Joachim Grahn

GrahnDjävulskt besviken. Ta det i kvadrat och du landar ungefär där Joachim Grahn befinner sig känslomässigt efter Snapphanerallyt, där bilen började brinna efter SS1. Tre snabba frågor till Simrishamnsföraren om nu och då.

Läs mer: Tre snabba till Joachim Grahn

Omtumlande helg för Häggen

Christers artikelFelkörning och ändå SM-ledning. Helgen blev omtumlande för Niklas Hägg och Christer Carlsson då de hamnade fel inne på Garnisonen och fick en minut i tidstillägg. Sedan dundrade de på tillräckligt för att bli fyra i klassen och därmed i delad SM-ledning i Otrimmat 4WD med Jan-Erik Folkesson/Fredrik Hildingsson.

Läs mer: Omtumlande helg för Häggen

Som på räls för Jerker Axelsson

bild1 snapphane axelsson foto lolloMed åtta raka sträckvinster av nio möjliga i helgens Snapphanerallyt, var det ingen som kunde hindra Jerker Axelsson och kartläsaren Mattias Andersson att ta den tredje raka totalsegern i Rally-SM. Läs teamets egen pressrelease från besöket i Hässleholm.

Läs mer: Som på räls för Jerker Axelsson

Rally SM © 2013. Alla rättigheter reserverade.