Åhlin ansluter i Uppsala

105 förare totalt, varav nio föråkare, åtta Appendix K och en i Tjej-RM. Det gör 87 startande i de fem SM-klasserna. Precis som förra året gör Fredrik Åhlin ett inhopp i mästerskapet.

Läs mer: Åhlin ansluter i Uppsala

Motgång föder framgång menar Haraldsson

Johannes litenDå har Team Haraldssons Motorsport genomfört sin andra tävling i junior-SM för i år, och humöret var på topp efter framgången i Hässleholm. Redan på torsdagen åkte de upp till Linköping för att vara på plats till reken. Läs teamets egen rapport om att "motgång föder framgång".

Läs mer: Motgång föder framgång menar Haraldsson

"Toppenhelg" tycker Markus Theorin

markus esr"Nu har det varit SM helg igen och den här gången var det Linköping som stod för tävlingen och till start var vi 17 stycken totalt i Junior-SM och endast fyra stycken i min klass.
Vi skulle under fredagen åka en mil uppdelat på två special sträckor och lördagen bjöd på åtta mil uppdelat på sju special sträckor. 
Hela helgen visade sig bjuda på ett strålande väder och det kändes som att det skulle bli en toppen helg!" Läs hela Markus Theorins rapport.

Läs mer: "Toppenhelg" tycker Markus Theorin

3 snabba till Kjell Sandberg

Kjell SandbergTre snabba till Kjell Sandberg, Haninge MK, som avslutade SS4 i East Sweden Rally med att gå på nosen. Då hade han varit i ledning totalt efter SS3.

Läs mer: 3 snabba till Kjell Sandberg

Stärkande tredjeplats för Haag

Haag podietI helgen var det ett av de starkaste startfälten hittills i årets SM-serie: 28 hungriga team i Trimmat 2WD. Philip Haag Motorsport var ett av dem, revanschsugna efter att ha missat en framstående placering i föregående SM-deltävling på grund av en punktering på näst sista sträckan. På plats för att följa tävlingen var en busslast samarbetspartners, en extra morot för teamet som körde i mål på en tredjeplats.

Läs mer: Stärkande tredjeplats för Haag

Rally SM © 2013. Alla rättigheter reserverade.