Följ Rally SM med webbradio och Twitter

Senare under dagen startar Rally Uppsala som är den första deltävlingen i 2012 års SM-serie. Häftigaste sättet att följa tävlingarna är naturligtvis på plats ute i skogen men det går även att följa tävlingarna på andra sätt. Webbradio och twitter är två bra exempel.

Sveriges Radio P4 Uppland 102,5 MHz kommer att direktsända från rallyt under fredagen och lördagen. För att förstärka på radiosidan blev det igår klart med webbradiosändningar från Rally Uppsala. Det välkända radarparet Lasse Jonsson och Ola Strömberg kommer att jobba så svetten lackar för att ge alla lyssnarna den senaste informationen. För att lyssna på webbradion går man in på www.rallysm.se och trycker på den blå knappen för webbradio. På sajten kommer även löpande information om rallyts utveckling att finnas.

En nyhet är att det nu även går att följa Rally SM på Twitter. En ny kanal för Rally SM som kan ge en annorlunda dimension för den som vill. Här blandas högt som lågt. Gå in på twitter och sök på Rally SM för att följa.

SM-logo

Dela det här!

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter
Rally SM © 2013. Alla rättigheter reserverade.