Ackrediteringsinbjudan Rally-SM

Föreningen Motorarrangörerna i Sverige välkomnar representanter från media att bevaka Svenska Mästerskapet i Rally 2020, som inleds med Rally Bilmetro i Sandviken helgen 31/1-1/2. Ämnar du att bevaka enstaka tävlingar, eller hela mästerskapet under 2020 är du välkommen att ansöka om ackreditering.

För att vi ska kunna ta emot er under premiären i Sandviken på bästa sätt och planera behöver du/ni ackreditera er till den tävlingen senast onsdag 29 januari. Ackreditering beviljas radio-, tv-kanal, tidningspublikation och redaktionell nyhetssida på internet som avser att rapportera från Rally-SM. Även pressansvarig personal till tävlande team kan ackreditera sig.

Ackreditering görs via mejl till press@rallysm.se.

Vi behöver veta:

– Namn

– Telefonnummer

– Arbetsgivare/uppdragsgivare

– Uppgift (fotograf, skribent, radio, TV etc.)

– Vilka/Vilken tävling ackrediteringen avser (Om det exempelvis är en tävling eller hela säsongen)

Mediarum med arbetsplatser och internetuppkoppling finns att tillgå under alla tävlingar i samband med tävlingens HQ – I Sandviken påFolkets Hus i Sandviken, Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken.

Om du har några frågor, vill ha kontakt med någon från tävlingsledning, förare, kartläsare eller andra för intervjuer – kontakta nationell presschef Sebastian Bourghardt.

Vi kan även tillhandahålla material, färdigt för publicering eller underlag, till såväl radio, tv som tidningar och webbsidor. Kontakta oss för att få tillgång till detta.

Presschef Rally-SM 2020:

Sebastian Bourghardt

sebastian@rallysm.se

0763571228

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *