AD huvudsponsor i SSR

Huvudsponsor till South Swedish Rally är AD Sverige. Under fredagskvällen blir det fullt med folk till deras event ute vid publiksträckan Millebygden.

Bildelskedjan AD Butik & Bilverkstad, med 72 butiker och cirka 260 verkstäder i Sverige, äger gemensamt moderbolaget AD Sverige AB som redan gett sig in i rallycross via Team JC Raceteknik och föraren Thomas Bryntesson.
Nu satsar de också på rally.
– Vi ser fram emot stortävlingen South Swedish Rally, det ska bli jätteroligt!
Det säger försäljningschef Micael Lind, innan han raskt fortsätter:
– Tyvärr är jag själv uppbokad just den helgen sedan länge, så jag blir inte på plats.

Det blir ändå gott om AD-folk på Millebygden, för AD Sverige ordnar ett stort företagsevent med representanter för omkring 150 bilverkstäder och andra gäster hos Anders Martinsson. Som av en händelse äger AD-butiken i Älmhult, och är eventmanager för SSR.
– Fantastiskt roligt det här! SSR är ju en av Sveriges största rallytävlingar och det är stort att AD Sverige är med som huvudsponsor, säger Anders.

Bilsport är ett naturligt steg för oss, och vi vill in och synas i rallysporten också, säger Micael.

AD:s utesäljare på verktygssidan, Håkan Ekholm, tänker syna SSR ordentligt då han är co-driver till Jonas Kruse. Så chansen är stor att det blir mycket AD under årets SSR och att den storpublik som väntas till Millebygden får mycket att titta på, också i AD:s tält.

Bildtext:
En som också visar upp AD är Tobias Johansson, som driver butiken i Ludvika. Han mjukade upp inför SSR med Silverkongen, där han tvingades bryta med trasig drivaxel. Foto: Emotorsport.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *