Adielsson behöver vinna i helgen

Mattias Adielsson och Andreas Johansson ligger på delad tredje plats inför EC Snapphanerallyt och har avgörandet i egna händer. Pontus Tidemand Racings Skoda Fabia R5 är bilen som ska hjälpa grabbarna till seger i Hässleholm.

– Vi är otroligt laddade och fokuserade inför helgen. Chansen finns att vinna ett SM-Guld och den ska vi försöka att ta, säger Mattias Adielsson.

EC Snapphanerallyt startar med en publiksträcka, som körs två gånger på fredag. Asfalt, smågatsten och betong är underlaget under fredagen. Andra etappens sex specialsträckor som avgörs under lördagen är snabba fina grussträckor runt Hässleholm. Totalt ska tio mil specialsträckor avverkas.
– Förutsättningarna är väldigt enkla, vi behöver vinna EC Snapphanerallyt för att ha en chans på guld. Det kommer verkligen inte bli lätt, det är många snabba chaufförer med, säger Mattias.
Under den gångna helgen fick han möjligheten att köra karting med Radne Motor.
– Jag hoppas att jag kommer ha nytta av det nu. Karting är väldigt intensivt och det gäller att vara på hugget direkt. Det kan behövas att vara på hugget direkt i EC Snapphanerallyt så uppladdningen är perfekt, avslutar Mattias Adielsson.

Källa: Mattias Adielsson Motorsport
Foto: Mattias Adielsson Motorsport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *