Adielsson ska försvara SM-ledningen

Rally-SM går in i grussäsongen och som ledare av Rally-SM kommer göteborgaren Mattias Adielsson, tillsammans med sin kartläsare Andreas Johansson, att vara jagade av de andra.

Pontus Tidemand Racing och deras Skoda Fabia R5 blir som vanligt teamet som Adielsson tävlar med.
– Superkul med South Swedish Rally, vi är laddade till max och vi vet att vi kommer vara jagade, säger Mattias Adielsson.

Han kommer till South Swedish Rally som ledare av Rally-SM efter de två inledande vintertävlingarna. South Swedish Rally har start och mål i Ikeas hemstad Älmhult. 12 specialsträckor ska avverkas med de två första under fredagskvällen. På lördagen är det dags för övriga sträckor och sedan avslutas rallyt med målgång på torget i Älmhult vid klockan 18.
– Jag tror det kommer att gå mycket bra i helgen. Vi har ett otroligt bra samarbete i bilen Andreas och jag. Bilen går också fantastiskt bra, jag är så nöjd med att fått chansen att köra Skodan från Pontus Tidemand Racing.
– Vi kommer att vara väldigt fokuserade på vår uppgift i helgen, självklart siktar vi på seger men det gäller att vara smart också. Vi möter ju några av Sveriges bästa rallyförare, avslutar Mattias Adielsson.

Foto: Urban Andersson

Källa: Mattias Adielsson Motorsport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *