Anders vill inte missa SSR

Målet ligger fast: 100 startande i South Swedish Rally. Även om det, när en vecka och några timmar återstår av anmälningstiden, ”endast” är 29 som aviserat sitt deltagande.

– Det är ett vanligt scenario inom rallysporten, det här med att anmäla sig sent. För oss arrangörer vore det bra att få affischnamn tidigt, säger Anders Martinsson.
Då det är helgdag den 1 maj går anmälningstiden ut redan den 24 april, klockan 18.00. Det kommer att vara möjligt med efteranmälan, mot höjd avgift och risk för att inte bli med i programmet.

En som tidigt bestämde sig för att köra South Swedish Rally var Anders Karlsson, Säffle MC.
– SSR är jätteroligt, något man måste köra! Dessutom vet jag att det är fina och bra vägar runt Älmhult, säger Anders.
Precis som förra året kommer han till start i Mparts Mitsubishi Mirage R5.
– Då gick det väl sådär… om jag minns rätt. Tror jag slog bort ett hjul, fortsätter Anders.

Senast han körde Miragen var i Rally Sweden, inga misstag då så nu har han många mil i ryggen. Dessutom känner han till Millebygden sedan förut, publiksträckan i SSR.
– När det begav sig ja (skratt), nu är det knappt jag hittar dit! Dessutom tror jag det är ändrad layout på sträckan, och det lär komma många lokala aktörer som hittar där bättre än jag!
Skillnad var det när Anders och Anders (Karlsson respektive Martinsson) vann SM 2004. Då kunde duon varenda centimeter på sträckan. Nu är det definitivt Martinssons hemmabana, då Millegården är hans. Häromdagen fick Anders Martinsson ett stipendium av den lokala banken för sitt rallyarbete. Grattis till det!
Missa inte Millegården, publiksträckan och det 43:e South Swedish Rally du heller utan anmäl dig genast!

Bildtext:
Anders Karlsson, Säffle MC, kommer till South Swedish Rally tillsammans med Björn Nilsson, MK Ratten. Här dammar Anders fram i fjolårets upplaga av SSR. Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *