Andra raka till Mattias Ledin

Sakta men säkert såg Mattias Ledin och Erik Lindqvist till att det blev ett andra raka guld med hem till Kopparberg. Segermarginalen till Johan Holmberg blev 29,6 sekunder.

Den som började värst var annars segraren i Linköping, Christoffer Jacobsson. Så var det till och med SS4, sedan drog han en drivaxel. Nästa att försvinna var Johnny Björk på sträcka sex, Jonas Bodin på åttan och slutligen rullade Mårten Egertz på tian.
Kvar var då trion Mattias Ledin, Johan Holmberg och Mattias Wennman.
– Det kändes tungt i morse, men jag tänkte hela tiden att eftermiddagen skulle passa mig. Men visst var det lite nervigt, för ett litet misstag skulle förstöra så mycket, säger Mattias Ledin.
Nu gjorde han inget sådant, utan hur än Johan försökte kom han inte ifatt. Än mindre om. De tre extra poängen gick också till Ledin, medan Johan tog två och Wennman en.
– Mattias är en värdig vinnare. Vi försökte, men det räckte inte till utan det är bara att acceptera att det blev silver, säger Johan.
Trea blev Mattias Wennman. Hans mål var i första hand att få upp farten, speciellt till de egna hemtrakterna på SS6. Det lyckades, för där noterade han tredje tid. Den placeringen fick han också i mål.

Bildtext: Mattias Ledin tog sitt andra raka guld i Otrimmat 2WD tillsammans med Erik Lindqvist. Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *