Anmäl dig snarast till nästa event

Missa inte Borås och Gävle! Anmälningstiden till båda SM-eventen går ut på söndag, 28 maj.

För att inrymmas inom ordinarie anmälningstid till Rally Bilmetro i Gävle, den fjärde deltävlingen i svenskt mästerskap i rally, är det klockan 18.00 som gäller nu på söndag.
Hittills har 28 vågat sig på att skicka in anmälan. Många andra väntar förstås till efter målgång i South Swedish Rally nu på lördag.
Tävlingscentra är förlagt vid Gavlerinken i Gävle och samtliga åtta sträckor kör lördagen den 10 juni. Första start 09.00.
Länk till anmälan:
http://www.resultatservice.com/resserv/v2/tvlinfo/rally.jsp?tvlnr=2017014

SM-veckan i Borås bjuder på åkning i Himlabacken, både för rallycross- och rallybilar, samt crosskart – varvat enligt tidigare koncept.
Till Himlasprinten kommer sexton bilar att få starta i 2WD respektive i 4WD. De som var med när Back-SM drog igång i Ånnaboda har förtur till detta Sprint-SM.
Himlabacken mäter 1000 meter och underlaget är grus.
I skrivande stund är 22 anmälda i den tvåhjulsdrivna klassen, med Oskar Sundell i spetsen. Sandviken-föraren vann rallyklassen i Backe förra året, och tog ledningen nyligen i Ånnaboda. En som tänker sätta emot är Kristian Johansson, som i det närmaste har hemmaplan med sin blåa Golf.
I den fyrhjulsdrivna klassen bär Daniel Röjsel favoritskapet, då han kommer i en Fiesta R5. Ännu så länge är endast fem ekipage anmälda – så passa på att jaga en SM-medalj i Borås!
Länk till anmälan:
http://www.datapolen.se/anmalan/default.asp?what=visa&open=yes&ID=16&blankett=BSP

Bildtext: Rallyföraren Kristian Johansson siktar på en framskjuten placering i South Swedish Rally, och därefter en medalj i Sprint-SM när det avgörs nära hans hemmaplan i Borås. Foto: Håkan Bercic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *