Carlström slappnar inte av

Blekinge Sport, 24 Blekinge och SvT besökte dagens presskonferens i Karlskrona.

Bland annat fick de höra att Joachim Carlström är medveten om att det blir tufft, men självfallet går han för klassvinst i Otrimmat 4WD.
– Jag vill påstå att alla vi åtta i klassen kan vinna. Det är oerhört jämnt och du kan inte slappna av en enda sekund. Självklart ska vi försöka upprepa vår seger från premiären i Gävle, säger ”Jocke”.

Solen hade inga problem med de tunna molnslingor som rörde sig över Karlskrona. Och kromen glänste i de gamla bilarna inne på museet. För rallyintresserade finns där en replika på Erik Carlsson ”på takets” Saab från 1962. Bland annat. Bilsport Rally & Racings redaktör Mikael Johansson berättade om förslaget, som en gång startades av fotograf Anders Albinsson och journalist Stig L Sjöberg (som också gästade presskonferensen). Det var 1973 och båda hade ett förflutet på lokaltidningen Blekinge Posten.

Förutom lokal media fanns också representanter på plats för Karlskrona Kommun, liksom organisationens ordförande Lars Mattsson.
– Med sådant här väder blir det en folkfest på Stortorget på fredag och mängder med publik ute efter sträckorna på lördag. Det är härligt att snart vara igång med det 41:a SSR, säger han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *