Dennis Rådström redo för ESR

Efter succén i Hässleholm är Rådström och Wernerfur redo för East Sweden Rally!

Andraplatsen i Hässleholm var rena succén för Dennis Rådström Östmarks MFF och Filip Wernefur Skillingaryds MK. Nu är de redo för nästa SM deltävling, East Sweden Rally (ESR) i Linköping.

Tävlingen, med start vid Saab Arena i Linköping, körs nu till helgen den 9-10 September. Rallyt startar på fredagkväll med tre sträckor och fortsätter under lördagen med sex sträckor, varav den längsta mäter 3,5 mil. En tuff utmaning för ekipagen.
Hela teamet är motiverat och andraplatsen i Hässleholm tycks ha skapat vind i seglen rent medialt.
– ”Vi har fått mycket medial uppmärksamhet och det verkar vara många som uppmärksammat den fart och teamkänsla vi har i teamet, vilket är kul” säger en nöjd och glad Rådström.

Under de senaste veckorna har Dennis och Filip jobbat hårt för att utveckla och skriva egna noter under sista delen av säsongen och de har tagit hjälp av rutinerade kartläsaren Patrik Barth.
– ”Patriks hjälp har betytt mycket,. Vi var i Boden och åkte kanonrundan för en vecka sedan på egna noter, vilket var väldigt nyttigt! ESR blir andra tävlingen för oss på egenskrivna noter” säger Dennis och Filip.

Hela teamet är målmedvetet och vill göra ett bra jobb med bil, noter och körning i helgens SM tävling East Sweden Rally.

Foto: HBE Motorfoto

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *