Elias vill försvara sin ledning

På fredag är det dags, dags att ta upp kampen om JSM-medaljerna med bara två deltävlingar kvar i årets Rally-SM. 19-åriga landslagsföraren Elias Lundberg från Sala med kartläsaren Jim Hjerpe, Borlänge, gör sin debutsäsong i Rally-SM och ska under helgens deltävling göra allt vad de kan för att försvara sin ledning i JSM.
Kolsvarundan är årets näst sista deltävling i Rally-SM och startar på fredag kväll för att sedan avslutas på lördag eftermiddag i skogarna runt Köping och Kolsva. Från Elias och Jims ledning ner till bronsplats är där bara 6 poäng som skiljer.
– Det ska bli grymt roligt att ta upp JSM-kampen igen efter uppehållet, även om vi är i ledning så är allt långt från avgjort. Vi satte upp det tuffa målet att ta ett JSM-guld inför säsongen, så vi ska göra allt vi kan för att stå med en guldmedalj efter East Sweden Rally den 8-9 september. Men först lägger vi all fokus på Kolsvarundan. Jag gillar att köra när man verkligen måste prestera. Det gäller att både jag och Jim har ett enormt fokus under hela tävlingshelgen för att behålla vår ledning, säger Elias.
Foto: Joakim Strand
Källa: Pressrelease

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *