Fjärdeplats för Victor i premiären

Under helgen som var gick årets första SM-deltävling, Rally Vännäs, där Victor Karlsson och Jonas Magnér tog en fin fjärdeplats, skriver de i sin pressrelease.

Vännäs bjöd på fantastiska förhållanden och snabba vägar.  Resan till Vännäs kunde varit bättre. På grund av rådande väder med stora mängder snöfall fastnade Jonas i kö och stod stilla i strax under 8 timmar. Han anlände till Umeå strax efter ett på natten och Victor med team kom fram till Umeå först kl 5 på fredags morgonen. Bättre uppladdning hade man önskat.

Efter fredagens inledande sträckor låg teamet på en tredjeplats och man var redo att ta sig an de sista 6 sträckorna under lördagen.
– Vi hade en bra känsla i bilen hela tiden och tyckte att vi hade bra fart, säger Victor, men tyvärr visade klockan annat. Vi får helt enkelt snäppa upp ett par hack till nästa SM-deltävling, fortsätter Victor, och visa att vi är att räkna med i årets toppstrid om SM-guldet.

Teamet avslutar Rally Vännäs med en stark fjärdeplats och ser nu framemot nästa deltävling som avgörs i Östersund den 23-24 februari.

Källa: Victor Karlsson Rallyteam Sweden
Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *