Fördubbling i Otrimmat 2WD

Det fyller på inför South Swedish Rally. Av 40 anmälda så långt tänker sig sex stycken en start i Otrimmat 2WD. En är Andreas Sigfridsson, Wäxjö MS.

Renault Twingo-föraren har mycket med sina jobb, så vintertävlingarna avstod han på grund av de tidskrävande resorna upp i landet. Nu när det är ”hemmatävling i grannbyn” Karlskrona vill han vara med. Hans första SM-start i SSR.
– Jag har inte kört en meter sedan finalen i Uppsala. Men då kom vi i mål och det är huvudsaken nu också, säger Andreas.
Tidigare så magra Otrimmat 2WD, vad gäller antalet deltagare, har i ett slag fördubblas. I dagsläget sex ekipage, varav fyra får räkna SM-poäng.

Förra året åkte Andreas SSR som co-driver. Året före det körde han asfaltssprinten. Nu ska han ratta den Twingo han hämtade hem från Finland 2013. Tanken är att Mattias Olsson också kommer med sin Twingo och att de två ska slå följe.
– Han ska bo här och så ska vi ha allt gemensamt under tävlingen, säger Andreas.
Hur fortsättningen blir hänger på hur det går Kristi Himmelsfärdshelgen och på jobbfronten.
– Kanske det blir resten av SM också, vi får se. Men först SSR som är den näst största tävlingen och så nära Växjö, säger Andreas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *