Halv miljon i prispengar

Prispotten i Rally-SM lever i högsta grad vidare. Föreningen MAS har tillsammans med partners i grova drag en halv miljon att fördela efter finalen i Linköping.

Alla checkar och grejer var ett populärt inslag vid prisutdelningen förra året, på den omtyckta banketten som avslutade Svenskt Mästerskap i Rally 2017. Upplägget är detsamma i år, med en festlig kväll i Linköping som avslutning på finalen.
Precis som förra året blir det både prischeckar och varor från leverantörer som delas ut. I grova drag handlar det om ett värde på cirka en halv miljon kronor.
– Det som ändrats är att vi har en del andra sponsorer i år, annars är det som förra året, säger Stefan Taleman, vice ordförande i MAS.

Samtliga sponsorer finns listade på www.rallysm.se, i högerspalten.
En del av presentcheckarna delas ut utifrån förarens placering i mästerskapet (respektive klass), andra lottas ut och några samarbetspartners väljer att utse sina mottagare.
– SM är en bra serie med bra tävlingar, och att vi fått så mycket pengar som kan delas ut tillbaka är jättebra, säger Nicklas Edvardsson, co-driver till Daniel Röjsel.
De tog nyligen en silvermedalj under SM-veckan i den fyrhjulsdrivna klassen. Till SSR kommer de i sin potenta Opel Corsan igen.

Bildtext:
Nicklas Edvardsson och Daniel Röjsel efter framgången i LBC-Ruschen där de var snabbast tvåhjulsdrivna ekipage. Den Corsan räknar de med att köra även i South Swedish Rally. Foto: Daniel Röjsel AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *