Jocke x 2 i Otrimmat 4WD

Att det blir en ”Jocke” som tar medalj i Otrimmat 4WD känns inte som någon skräll. Frågan är bara om det blir Joachim Carlström eller Joakim Rydholm. Vad gäller guldet har den förstnämnde ett litet övertag.

Men åtta poäng är inte mycket när drygt elva mil ska köras och allt kan hända. Det vet Carlström sedan han stod och kliade sig i huvudet med ena handen och höll telefon tryckt mot örat med andra i Hässleholm. Då hade turbon gett sig och det redan på Garnisonen. Första vändan!
Rydholm fick å andra sidan inte riktigt till det heller, utan fick släppa Kristoffer Karlsson framför sig i slutresultatet. Och Carlström klarade sig med en hårsmån, då det bara var tre i mål i klassen så han fick femton grundpoäng och ytterligare tre på Hovdala där Rydholm var värst.

Det roliga är att det är sådan strid på kniven i klassen. Dagsformen avgör, ihop med den där lilla, lilla extra turen. Kristoffer har till exempel bara en poäng upp till Rydholm.
Anders Karlsson har haft stolpe ut och bara det vänder kan han slå till. Den här gången får de fyra också se upp med Jimmy Olsson. Efter att ha bytt från Volvo till Mitsubishi vann han över Björn Adolfsson i Nyköping och ledde Svenska Rallycupen i Herrljunga när bilen stannade med elfel.

– Det känns bättre och bättre i bilen så vi ska mäta oss lite med SM-åkarna, säger Storfors publikfriare.
Till start kommer också Robin Adolfsson. Planen var att åka redan i Hässleholm, men det blev att resa till BB istället för att ta emot en liten dotter som fått namnet Lilly.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *