Kraglös Ledin kör för seger

Läkarna har slagit fast att Mattias Ledin klarade sig från en andra fraktur på nacken. Det gör att han är redo att ta upp kampen med Johan Holmberg i Otrimmat 2WD.

Det är synnerligen olämpligt att skämta om allvarliga ting.  Annars är det frestande att kalla Mattias  Ledin för ”kragen”. Nu har i alla fall läkarna slängt denna tingest i sopkorgen, för Mattias har ingen fraktur på nacken. Vilket det länge rådde osäkerhet kring. Kragen åkte på, och av. Men efter ännu en magnetröntgen har de kunniga enats om att allt står väl till med MK Kopparbergs ess i Otrimmat 2WD.
– Det här tar jag som att nu har min otur VÄNT!!! Så se upp East Rally Sweden, för det kommer en Peugeot som är riktigt hungrig på en ny SM-medalj!
Så skriver Mattias på sin Facebook-sida. Nu är det nog inte bara R2:an som är laddad utan också förare och co-driver Erik Lindqvist.

På grund av allt strul med en det ena än det andra har Mattias tio poäng upp till ledande Johan Holmberg, vars Fiesta krånglat den också men inte värre än att han nått slutmålet i samtliga deltävlingar.  Två segrar och lika många andraplatser. Mattias har vunnit tre och så var han tvåa senast i Hässleholm.
Det troliga är att om nu turen infinner sig, så vinner Mattias i Linköping. Till start kommer också Christoffer Jacobsson, som gärna ser att det blir lite stolpe in i East Sweden Rally. För han har ”bara” en andraplats från SSR så här långt. I övrigt har nollorna radat upp sig.
Fantastiskt roligt är också att Joakim Hiljeström, Kullings MS, och hemmaföraren Robert Almevik fyller ut startlistan, så att det denna gång är fem ekipage till start i Otrimmat 2WD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *