Laddat ”test” för Adielsson

Landslagsföraren Mattias Adielsson är riktig laddad inför Rally Vännäs, där han också ska passa på att testa olika saker inför Svenska Rallyt.

Till Vännäs kommer han och Andreas Johansson till start med en Skoda Fabia R5 för Pontus Tidemand Racing. Så här skriver han inför morgondagens start:
”- Det är mycket skönt att få köra tävling igen. Vi är riktigt laddade och har på testerna hittat en mycket god känsla i bilen. Vi kommer att ta den här tävlingen som en förberedelse inför Rally Sweden och passa på att testa olika saker under tävlingen, sedan när man står på startlinjen vill man ju ge järnet och vara snabbast, säger Mattias Adielsson.

Rally Vännäs startar på fredag med tre specialsträckor i mörker som tillsammans mäter 26 kilometer. Tävlingen avslutas sedan på lördagen med sex specialsträckor. Startfältet håller mycket hög klass och många av Sveriges bästa chaufförer står på startlinjen. Serviceplatsen kommer att vara på de centrala gatorna i Vännäs och den första specialsträckan körs på gångavstånd från centrum. Det kommer att bli ett riktigt vinterrally då det i tävlingsområdet finns mycket gott om snö.

– Teamet har gjort ett bra jobb med bilen och vårt test fungerade perfekt, det märks att det här är riktigt seriösa killar. Det är mycket bra att vi får 11 mils träning inför Rally Sweden. Vägarna ska vara riktigt bra med höga snövallar att ta stöd mot. Vi kommer självklart att prova hur långt vår fart räcker men vi kommer inte göra några dumma chansningar, avslutar Mattias Adielsson.”
Källa: Pressrelease

BIldtext: Andreas Johansson och Mattias Adielsson vid den Skoda Fabia R5 som Pontus Tidemand Racing driver. Foto: Mattias Adielsson Motorsport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *