Lyckad avslutning för Hansen

Efter växellådsraset i förra tävlingen blev Victor Hansens bil färdig i sista stund tack vare hjälpen från Jeansgaragets Christian Gustavsson. Sedan fick han alldeles innan start byta kartläsare, så sträcksegern på power stage satt fint.

Tyvärr tvingades co-driver Ida Lidebjer Granberg lämna återbud på grund av familjeskäl, men på fredagsmorgonen innan ”reccen” skulle börja fick Victor klartecken från Martin Holmdahl som hoppade in som kartläsare.
Victor och Martin gick ut som startnummer 2 vilket innebar mycket med lösgrus. Planen var att börja lugnt och försöka öka efterhand i tävlingen och attackera när sträckorna gick för andra gången. Allt gick enligt planen utom på SS4 där det blev en framhjulspunktering. På sista sträckan, som var en ”Power Stage” där det delas ut extrapoäng i SM, lyckades Victor och Martin vara snabbast i klassen.

‐ Att få med sig en sträckseger i klassen var superkul, det hade jag inte väntat mig. Jag är riktigt nöjd med tävlingen och tackar Martin för att han ställde upp och åkte med mig och delade med sig av sina erfarnheter, sa Victor efter tävlingen.

Källa: Victor Hansen Motorsport

Foto: Henrik Åkesson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *