Mästare trots problem

I helgen avgjordes näst sista deltävlingen i Rally-SM i trakterna kring Köping. Jacob Jansson och Stefan Gustavsson gick in i tävlingen med målet att utöka sin ledning i totalen i SM och började bra med att efter fredagen leda sin klass och vara trea totalt. 

Grabbarna hade bra känsla inför lördagen och åkte ut laddade till första sträckan, men tyvärr så tog det roliga slut där då man körde punktering
– Allt som kan strula strulade! En domkraftsinfästning gick av och när vi väl fick loss domkraften och lyfte i det bakre fästet så gick domkraften sönder och gick rakt in i bakdörren, så vi fick tyvärr bryta för en punktering, säger Jacob och fortsätter:
– Ett stort tack till er på plats som hjälpte till och fixade en domkraft så vi kunde byta hjul och komma ut från sträckan och starta om.

De starta om, men tyvärr kunde inte deras konkurrent Emil Carlsson det då han fick problem med transmissionen på samma sträcka som de körde punktering på. Därför var guldet klart – förutsatt att Jacob och Stefan tog sig till slutmålet.
– Det var riktigt nervös körning och det gick otroligt ryckigt helt utan flyt. Men vi tog oss imål och kan nu i sista deltävlingen i Linköping köra helt utan press och bara köra på, det ska bli riktigt kul, avslutar en glad Jacob.

Källa: Pressrelease

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *