MittMedia direktsänder från travet

SS2, publiksträckan på Travet i Östersund, direktsänds av MittMedia. Sändningen kan ses via nätet i 17 av mediekoncernens titlar.

MittMedia satsar stort på nätet och sändningen kommer att gå på 17 av MittMedias titlar, tidningar från Östersund och söderut mot Södertälje.
Möjligheten att följa fighten live återfinns under tjänsten Plus. Det innebär att alla MittMedias prenumeranter kan titta, både de som har tidningen och de som bara har digitala konton. Du som ännu inte har Pluskonto kan enkelt skaffa det genom att betala en krona. Länken hittar du här.
Med Pluskontot får du tillgång till det digitala innehållet på samtliga MittMedias sajter, första månaden kostar det en krona och därefter 99 kronor i månaden. Ingen bindningstid, så du kan när som helst avsluta din prenumeration.
– Att satsa på livesänd sport är ett strategiskt beslut, då vi ser att våra användare uppskattar det. Just motorsport är någonting som vi ser stor potential i och jag tror att vi och Svensk Bilsport nu har sått ett frö till ett större samarbete, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.
Förutom direktsändningen från Travet på fredag kväll har MittMedia också ackrediterat fyra skrivande journalister/fotografer som bevakar hela tävlingen. Expertkommentator under TV-sändningen blir frilansjournalisten Kurt Eliasson.

Självklart blir det också RallyLive som vanligt. Där är det Per Johansson, Ola Strömberg och Sebastian Bourghardt som håller låda från strax innan start på fredag till det är dags att lasta och vända hemåt igen på lördag. De exakta tiderna är: fredag – 17.00 – 21.30, lördag – 07.00 – 17.00. Som vanligt hittar du RallyLive både via Facebook  (rallyradion) och sbf.se.

Lika självklart är att Resultatservice med Lars Gren i spetsen svarar för all tidsrapportering,

Rallyprogrammet för Östersund Winter Rally kostar 50 kronor och försäljningen är redan i gång. Dessa är: Bilcity i Östersund, OKQ8 Körfältet, OKQ8 Stuguvägen, OKQ8 Lugnvik, OKQ8 Krokom, Depå 45 i Lit och båda Mekonomen i Östersund, även på Visit Östersund som också har biljetter till travetsträckan! Entrén till travet är 100 kronor.

Välkommen till Östersund Winter Rally på ett, två eller flera sätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *