Nytt TOOLS-event i Gävle

Premiär var det i Karlskrona. Då kom över 60 kunder till TOOLS VIP-event. Nu väntar snart Gävle!

Som huvudsponsor för Rally-SM blir TOOLS med på samtliga grustävlingar. I Karlskrona fanns det ett tält på Stortorget, personal och möjlighet för alla som kunde (vågade?) att byta hjul på tid. En tävling som Markus Theorin vann.
Sedan började lördagen med att företagets inbjudna gäster från Skåne och Blekinge anlände, och avnjöt en gemensam frukost.
– Vårt varumärke är redan inarbetet, nästa fas är att få ut vad TOOLS är, säger vd Torbjörn Eriksson.

Han tillhörde de som iklädd röd tröja njöt av både väder, god mat och arrangemang i Karlskrona.
– Hägg fick punktering mitt framför oss på SS9, och sedan fick vi också se Wilén köra bort ett hjul. Även det mitt framför oss, säger ”Tobbe”.
Kunderna fick också information, tillsammans med utvalda leverantörer, information om produkter inom riskområden som buller, ergonomi och läckage.

Med under eventet var Miriam Walfridson, som guide. Bland annat berättade hon om vad en co-driver gör.
Nu ser TOOLS fram emot Gävle. Där är det på publiksträckan på gamla militärområdet I14 som deras gäster får chans att uppleva rally när det är som bäst.

Bildtext:

Vädret var rent strålande när TOOLS gäster njöt av South Swedish Rally i Karlskrona. Värdar på plats vid publiksträckan var Patrik Asplund, butikschef Kalmar/Blekinge/Lund, Torbjörn Eriksson vd, och Magnus Arfvidsson, försäljningsområdeschef. Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *