Öppet Rallyforum den 26 november

Licensklasser, bilklasser, startordning och SM. Det är några av de punkter som ska diskuteras på ett Öppet Rallyforum som Rallyutskottet arrangerar den 26 november.

Det är många år sedan det genomfördes någon form av Öppet Rallyforum, men nu är det dags. Platsen är Radisson Blu Arlandia och alla med intresse och idéer om rally får chans att framföra sina åsikter.
– Alla är välkomna att säga vad de tycker, självklart också förarna i SM, säger Johan Garli, ledamot i Rallyutskottet.
Förutom att det nya utskottet presenterar sig blir det också information om säkerhet av Jan Phersson från Simpson. Vidare finns spårning av ekipage, nya regler, tillgång till vägar, gening, licens-, bil- och tävlingsklasser samt startordning på agendan.

En annan given punkt är SM, där själva driften handhas av föreningen MAS, men övergripande regler sköts av utskottet. Fair Race, gamar/avåkningar och olyckor är andra punkter som ska beröras, om allt nu hinns med då mötet pågår mellan 13.00 och 17.00.
– Vår avsikt är att visa utskottets utmaningar och lyssna på vad som förväntas av oss. Allt klaras nog inte av denna gång, men vi börjar här, fortsätter Garli.
Detta öppna rallyforum arrangeras alltså lördagen den 26 november på Radisson Blu Arlandia. Mötet är öppet för alla och ingen föranmälan behövs.

Bildtext:

Den 26 november anordnas Öppet Rallyforum på Radisson Blu Arlandia för alla som vill delge sina tankar, åsikter och idéer om svensk rallysport. En som garanterat är på plats är Johan Garli, ledamot i Rallyutskottet (den ende som tittar i kameran). Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *