P-G Andersson ser fram emot SM-fighten i East Sweden Rally

Segern med GN Motorsports nya bil i Snapphanerallyt har placerat P-G Andersson och co-drivern Anders Fredriksson högst upp i SM-tabellen i rally trots att de bröt den första tävlingen.
– Jag ser fram emot en tät fight med Mattias Adielsson. Han kommer garanterat vara revanschsugen och gå för seger, men vi ska försöka upprepa prestationen från Hässleholm. 

Med 4,5 poäng ner till tvåan Thomas Thunström kommer P-G och Anders än en gång till start tillsammans med GN Motorsport med siktet inställt på fler SM-poäng. 
– Jag ser fram emot rallyt och har testat bilen med lite nya inställningar för East Sweden Rally. Nu går bilen på full effekt igen efter ett sensorbyte, säger P-G.

101 förare är anmälda till den tredje SM-deltävlingen som är helt publikfri pga rådande Covid-19.  I P-G och Anders klass är det 10 ekipage som kommer slåss om poängen.
– Jag ser fram emot en tät fight med Mattias Adielsson. Han kommer garanterat vara revanschsugen och gå för seger, men vi ska försöka upprepa prestationen från Hässleholm. Så det ska bli kul. Jag tror dock inte jag kommer att ha samma fördel av att gå ut först den här gången, vilket vi hade sist med tanke på dammet, avslutar
P-G.

Pressrelease från PG Andersson. Foto: Lars Svensson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *