Sekunddrama för Adielsson

Rallyföraren Mattias Adielsson tillsammans med sin kartläsare Andreas Johansson tog andraplatsen i årets femte deltävling av Rally-SM, som i helgen avgjorts i skogarna runt Köping.

– Vi har haft en riktigt tuff fajt om segern hela tävlingen. Tyvärr räckte det inte hela vägen för oss, utan fyra sekunder saknades i mål, säger Mattias Adielsson.
Fajten mellan segraren Tobias Johansson och Mattias Adielsson pågick under hela tävlingen. Johansson lyckades sätta en riktigt bra tid på lördagens första sträcka och sedan jagade Adielsson honom hela dagen. Trots att Adielsson vann fem av de nio specialsträckorna saknades det fyra sekunder i målet.
– Vi är riktigt nöjda, allt har fungerat så bra i tävlingen. Jag har verkligen försökt göra mitt bästa och farten finns där. Det är otroligt inspirerande när vi får en sådan här fajt ända in till mål, man önskar då att tävlingen skulle fortsätta ytterligare en dag, säger Adielsson, och fortsätter:
– Nu får vi analysera tävlingen och se om det går att hitta ännu mera fart till nästa. Det var ganska svårt när det började med kraftigt regn som sedan övergick till strålande väder, fästet skiftade så mycket då och det gällde att anpassa sig efter dessa förutsättningar som hela tiden ändras, avslutar Mattias Adielsson.

Foto: Mattias Adielsson Motorsport
Källa: Pressrelease

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *