Sollebrunn Racing åter i SM

På fredag kväll startar årets första SM-deltävling på barmark när anrika South Swedish Rally arrangeras i Älmhult. Sollebrunn Racing finns i startlistan bland de 32 ekipagen i klassen Trimmat 2WD.

– Galet stort startfält i vår klass, och väldigt hög kvalitet. Även flera lokala förmågor dyker upp som kommer bli svåra att handskas med i denna terräng, säger Mikael Ericsson.
Ida Hegge sitter med i bilen som vanligt och teamet har kört två lokala, mindre tävlingar under våren.
– Värdefullt med avrostning eftersom det var 18 månader sedan vi tävlade senast. Men förväntningarna håller vi ganska lågt när det nu är dags för SM igen, fortsätter Mikael. Vi ska börja i vårt tempo och försöka putsa på tiderna med nya delmål allt eftersom helgen löper på. Det är ju en fantastisk inramning på denna tävling med mycket publik så det ska bli väldigt roligt, avslutar Micke.

Tävlingen startar på fredag kväll med en publiksträcka på Millebygden som körs två gånger. Denna kommer att livesändas och på lördagen startar tävlandet redan klockan 06.30 och det är fem sträckor som ska köras två gånger. Tävlingen avslutas vid 17-tiden med en power stage på nästan 18 kilometer där extrapoängen ska delas ut.
Källa: Sollebrunn Racing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *