Större prispott i år

Prispotten i Rally-SM lever vidare. Föreningen MAS, som driver mästerskapet, har redan idag en totalsumma på närmare 400 000 kronor att fördela efter finalen i Linköping.

– Vi jobbar kontinuerligt på att få in ännu mer. Prispotten var ett populärt inslag vid prisutdelningen förra året så det är med glädje vi ser att vi redan nu har en summa som är högre, säger Stefan Thaleman, vice ordförande i MAS och tävlingsledare i Linköping.
Precis som förra året blir det både prischeckar och varor från leverantörer som delas ut. Förra året innehöll prispotten 300 000 kronor. I år blir den alltså ännu större.
Partners som är klara och stöttar prispotten är: Tractive Motorsport Transmission, Öhlins, GN Motorsport, Rallyshop.se, TOOLS, Skruvat.se, Däckproffsen, Yokohama och Michelin.
Klart är också att Rally Live sänder rallyradio som tidigare, Resultatservice sköter tidrapporteringen och Annemo Friberg/Annemotor fortsätter som presschef.

 

BIldtext: Ett knippe juniorer som ärades med prischeckar efter finalen i Uppsala förra året var Pelle Wilén, Martin Holmdahl, Tommy Lindholm, Emil Karlsson samt Henric och Andreas Persson. Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *