Stort tack till alla!

Stort tack till alla inblandade! Alla som på något sätt bidrog till att Rally Bilmetro blev en sådan fin premiär. 

Det säger tävlingsledare Kalle Andersson. Han kan summera att närmare 4000 personer besökte Gävletravet för att titta på publiksträckan.
– Men allra mest imponerad är jag över alla som jobbat hårt för att vi skulle få till det, trots flytten till Gävle. Allting var nytt för oss, ändå fick vi ihop det så pass bra, säger Kalle.

Den innersta staben har bestått av tio-femton personer, varav många jobbat väldigt hårt sista veckan för att få till det.
– Egentligen är vi en för liten organisation för att driva något så stort, för det är ingen liten apparat med SM. Men vi är några som gillar utmaningen och jag är väldigt nöjd med allas jobb, fortsätter Kalle.
Men det är många andra som också ska ha ett STORT tack: Sponsorer/partner, markägare, publik, tävlande, Gävle kommun och alla fantastiska funktionärer. Tack också till vädergudarna som gjorde att det blev en fin tävling trots allt töväder innan. Bara ett dygn senare och det hade inte gått att köra på travet.

Apropå travet så var det tre ur publiken som fick en åktur runt travslingan med Stig Blomqvist i Anders Holmbergs Audi Quattro som fanns i Bilmetros utställningstält.
En mycket lycklig vinnare var Per Johansson från Gävle. Bara det att bilen fanns utställd gjorde hans hjärta gott.
– När jag fick höra att också Stig var på plats blev jag så glad över att jag skulle få se honom köra den bilen. Han är ju min rallygud, säger Per.
Inte nog med det –han blev en av de tre lyckliga som fick åka med.
– Vilken oändlig tur att jag sparade entrélappen, och att jag var på travet just på lördagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *