Tävlingsledaren har ordet

Ett år har åter passerat och detta år har verkligen inte varit som ett vanligt år, jag tänker då främst på den pandemi som råder över världen.

Förberedelserna har, utöver ordinarie stora jobb, innefattat mycket mer möten med myndigheter, för att reda ut hur vi kan arrangera en tävling på ett säkert sätt. Tyvärr kunde vi inte göra på något annat sätt än att köra publikfritt, detta för att undvika att riskera hälsan hos publiken. Vi hoppas att ni alla tar vår uppmaning på fullaste allvar och stannar hemma och njuter av tävlingen via Rallyradion.

Årets tävling blev en succé när det gäller antalet anmälda och tyvärr tvingades vi gallra bort både Östgötaklasserna och inbjudningsklassen R1. Det hade varit spännande att få se dessa klasser göra upp på årets, mycket utmanande sträckor norr om Linköping.

Vi vill tacka alla som på något sätt gjort det möjligt att arrangera årets East Sweden Rally, det finns ett oerhört intresse för rally i Östergötland och det kommer bli saknat nästa år, då vi inte arrangerar ESR som en SM-deltävling. Därför vill vi passa på att tacka för det förtroende vi fått, som gjort att vi kunnat arrangera tävlingen i SM tio år i rad. Nästa år kommer vi, MAS, inte längre driva SM, vilket vi tycker är oerhört synd, då det känns som om vi fått en positiv trend.


Varmt välkomna på distans
Stefan Taleman, tävlingsledare East Sweden Rally.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *