TOOLS fortsätter som huvudsponsor

TOOLS fortsätter som huvudsponsor för Rally-SM 2019. För tredje året i rad.

Efter två lyckade år som huvudsponsor för Rally-SM har TOOLS bestämt att fortsätta även 2019.
– Det gör vi för att många av våra kunder älskar motorsport, precis som TOOLS älskar motorsport. Att driva en tävlingsbil under en hel säsong liknar våra kunders vardag på många sätt. Verksamheten ska hållas igång utan stopp, samtidigt som arbetsplatsen behöver vara säker både för människorna och miljön, säger nye VD:n Niclas Ahlqvist.

För föreningen Motorarrangörerna i Sverige (MAS), som driver Rally-SM, betyder samarbetet med TOOLS att utvecklingen av mästerskapet fortsätter med oförminskad styrka.
– Att vi får behålla Tools som huvudsponsor är bara positivt, för deras stora intresse har tillfört mer än vi avtalade från början. Till det har vi fått in nya arrangörer och det gör att vi ser framtiden an med tillförsikt, säger Lars Mattsson, ordförande i MAS.

Precis som tidigare år ska TOOLS skapa rallyevent i samband med deltävlingarna. Något som förre VD Torbjörn Eriksson fortsätter ha ansvaret för.
– Vi lär oss för varje år och blir bättre och bättre. Nu ser vi fram emot en minst lika lyckad rallysäsong 2019, säger Torbjörn Eriksson.

Bildtext: Blivande mästaren i Trimmat 4WD, Martin Berglund, passerar ett av alla rallyevent TOOLS anordnade under 2018. Foto: Annemo Friberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *