Affischer runt om i Östersund

Ingen i Östersund undgår att det är rally i stan den 23-24 februari. Affischer, banderoller och rollups är uppsatta och reklam rullar i Biostaden.

Motorklubben VMT Jämtland har alltid varit aktiv vad gäller affischering runt om i stan inför Östersund Winter Rally. Ni vet ungefär sådär som cirkusar gör när de kommer på besök.
– Uppmaningen har gått ut till alla som är involverade i tävlingen att kopiera upp affischer och sätta dem överallt, säger Sverker Jonsson, tävlingsledare.
”Alla” gator och platser där folk åker förbi ska prydas av budskapet att Rally-SM gästar Östersund. Att det är dags för allmänheten att dra sig till Travet för att komma nära både servicen och publiksträckan.

Banderoller kommer att pryda ”bågarna” vid infarterna till Östersund, och rollups finns på plats i restaurang Spiltan på Travet. Även i hisshallen mellan Kvantum och Systembolaget i Östersund finns det rollups. Troligen får arrangören placera en även på Stortorget. Till det blir det vimplar på gågatan.
– Det blir på samma sätt som vi hade förra året. Vi ser det som angeläget att vi marknadsför Östersund Winter Rally och SM, fortsätter Sverker.
Men helt nya är kommunens digitala informationsskyltar efter E14, väster och öster om Östersund. Även där blir det reklam för kommande SM-deltävling.

Redan nu rullar det reklamkampanjer för den andra deltävlingen i årets mästerskap på TV-skärmar och i samtliga salonger i Biostaden i Östersund. Samt på Bilbolagets storskärm och på Persson Invests skärmar i ICA Kvantumhuset. Den filmen visas även i restaurang Spiltan, på Visit Östersunds skärmar och veckan innan tävling också i Vinterparken.
– I slutet av januari hade vi möjlighet att uppdatera filmen med tillkommande sponsorer, berättar Sverker.
Förra året tog arrangören fram ett gäng vita kepsar med tävlingsloggan.
– Det blir det i år också. Fast den här gången blir de blå, avslutar Sverker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *