DRIVE VXO Motorsport presenterar juniorekipage för Rally-SM 2023

11 januari, 2023

Kalle Ingesson Motorsport ch Emma Fransson  kommer att tävla för teamet i Rally-SM 2023. Duon kommer att köra en BMW 320 GrF.

Teamchef Hans Bååth är mycket glad över att kunna presentera Kalle och Emma som en del av teamet: ”Vi är verkligen glada att ha Kalle och Emma med oss i år. De är båda mycket talangfulla och jag tror att de kommer att göra en fantastisk insats under säsongen. Jag ser verkligen fram emot att se vad de kan prestera tillsammans med vårt team.”

Bååth betonar också vikten av att ungdomar ska ha möjlighet att tävla i motorsport på rimliga ekonomiska villkor: 

– Det är viktigt för oss att ungdomar har möjlighet att delta i Rally-SM på en ekonomiskt rimlig nivå. Genom att tävla med bilar som inte är så dyra har fler unga och lovande förare möjlighet att delta och visa vad de går för. Många av våra etablerade framgångsrika förare kommer ju från tex VOC-klassen..

Kalle och Emma är båda inspirerade av att bli en del av DRIVE VXO Motorsport där samarbete och teamkänsla är viktigt för att alla skall kunna presentera sitt bästa. 

– Det känns verkligen spännande att få tävla med DRIVE VXO Motorsport. Jag tror på teamkänslan och samarbetet inom teamet och det kommer att hjälpa oss att prestera på vårt allra bästa under tävlingarna, säger Emma.

Premiären för Kalle och Emma kommer att ske i rallytävlingen i Lima i Dalarna den 3-4 februari 2023. Teamet ser verkligen fram emot att få se vad duon kan prestera under säsongen och hoppas kunna fira många framgångar tillsammans.

Pressmeddelande från DRIVE VXO Motorsport

Mer från Rally-SM: