I alla tider har SM haft ett bollplank, som i olika skepnader nått varierande resultat, med de tävlande. Det är de tävlande som är vår viktiga slutkund. Nu har även SRM skapat detta bollplank, men gjort det med en lite annan tanke – att förbättra Rally-SM totalt sett. 

Vi vill tillsammans med de tävlande hitta möjligheter, bolla idéer och mata in ny positiv energi i serierna, lägga undan allt negativt som kostar energi och inte se saker från ”fel håll”. De som vi har utsett är ett första drag att få in team som både många känner till och som har stor kunskap om saker vi behöver hjälp med att förbättra, allt från det mediala till regler och annat viktigt. 

Teamrådet som vi har utsett och som ni som tävlande kan ta upp tankar och idéer med är:
Mathias Bengtsson Team NYBE
Thomas Nilsson Rådström Motorsport 
Nicklas Hägg Team Hägg
Staffan Andersson GNM Sweden AB
Mattias Adielsson Team MS-RT 

Gemensam mailadress [email protected]

I denna grupp, som i första hand jobbar med att utveckla stora Rally-SM, kan också vissa viktiga punkter beröra även Grus- och Asfalts-SM. 

Från SRM blir kontaktpersonerna: Jocke Berg ([email protected]), Patrik Persson ([email protected]) och Thomas Borssén ([email protected]) Från Rallyutskottet kommer David Lindström ([email protected]) att deltaga så att vi har en koppling mot regelverk och SBF. 

Har ni frågor, funderingar, förslag eller ngt annat som ni vill ha med på agendan så är ni varmt välkomna att skicka detta till oss.