Inbjudan till Rally-SM Arrangörsrådsmöten

29 januari, 2024

Som ett viktigt steg i arbetet med att utveckla Rally-SM hälsar vi alla Sveriges rallyarrangörer välkomna till två möten angående arrangemang av tävlingar i Rally-SM säsongerna 2025 framåt. Det är med stor entusiasm och engagemang som vi inbjuder er att delta i två möten, där vi kommer att presentera Styrgruppens arbete och diskutera och planera för Rally-SM:s framtid.

1. Inledande Teams-möte:

Datum: 28 februari 2024
Plats: Microsoft Teams (online)
Tid: 19.00 – 21.00

Under detta digitala möte kommer Styrgruppen för Rally-SM att presentera nuläget i arbetet med Rally-SM:s framtid. Vi kommer att dela viktig information och inleda diskussioner om hur vi tillsammans kan stärka och utveckla Rally-SM.

2. Fysiskt möte för Arrangörsråd:

Datum: 13 mars 2024
Plats: [TBD, centralt i Sverige]
Tid: Preliminärt 10.00-18.00

Detta fysiska möte kommer att vara en möjlighet för intresserade klubbar att delta i djupare diskussioner och intresseanmälningar för att arrangera SM-deltävlingar de kommande säsongerna. Under mötet kommer vi även att verka för att ett Arrangörsråd bildas. Avsikten är att detta arrangörsråd ska ha en plats i Styrgruppen för Rally-SM. Denna plats kommer att möjliggöra att arrangörssidan representeras i diskussioner och beslut gällande Rally-SM.

Anmälan och frågor:

Vänligen anmäl ert deltagande, och ställ eventuella frågor, genom att kontakta Jonas Kruse via e-post: [email protected].

Vi ser fram emot att träffa er och arbeta tillsammans för att göra Rally-SM ännu bättre.

Vänliga hälsningar,
Styrgruppen för Rally-SM

Mer från Rally-SM:

Publikinformation Rally Uppland

Publikinformation Rally Uppland

Programförsäljning: Program finns att köpa från måndag 27/5 kl.18.00 på följande ställen: Gulf Tierp Preem Månkarbo...