John Stigh är ny codriver till Jari Liiten

6 november, 2021

Jari Liiten Motorsport och Yokohama Motorsport är glada att berätta att 2022 kommer rutinerade codrivern John Stigh att kliva in i teamet. 

– Efter tävlingen i Skänninge Marknadsnatta så kändes det riktigt bra med John i högerstolen, vi hade roligt och klickade bra med varandra. Målet är alltid högt och vi siktar mot SM-guld 2022. Att få John med i bilen känns riktigt bra då han sitter på erfarenhet och kan hjälpa till att utveckla mig så jag blir mer förberedd och säker på mina noter. Vi hade otroligt roligt när vi åkte med varandra, så jag ser fram emot 2022, hälsar Jari.

– Känns kanon att få äran att lotsa fram Jari i Yokohama Skodan nästa år! Det känns riktigt inspirerande att få dela med sig av erfarenhet och rutinen man skapat genom alla år med extremt duktiga förare. Kul med en kille som har ambitioner och målmedvetenhet, det här ska bli riktigt skoj, säger John Stigh. 

Arbetet är i full fart inför nästa år och Skoda Fabia R5:an håller just nu på att få sig en renovering och genomgång så att den är i toppskick inför SM-starten i Boden 7-8 januari nästa år. 

Pressmeddelande från Jari Liiten. Foto: JC Rallypics.

Mer från Rally-SM:

Publikinformation Rally Uppland

Publikinformation Rally Uppland

Programförsäljning: Program finns att köpa från måndag 27/5 kl.18.00 på följande ställen: Gulf Tierp Preem Månkarbo...