Spektakulär rallyfest i centrala Säffle med ställ genom rondellen

26 april, 2022

När tredje deltävlingen i Rally-SM Asfaltssprint avgörs välkomnas vi till Värmland och Säffle. Inbjudan är nu publicerad under fliken ”Tävlingar”.

– Boka in den 18 juni för att komma åka Sveriges kanske mest spektakulära specialsträcka. Se er själva åka framför tusentals åskådare genom bostads- och parkområden och avsluta sträckan på ställ genom rondellen precis utanför Säffle stadshus! Sedan så parkeras bilen centralt och ni går och tittar på era konkurrenter en stund innan det är dags att ge sig i väg igen för service och SS nummer två. När ni sedan avslutat tävlingen så stannar ni kvar i Säffle för att gå på Galna Tuppens ”Powerstage Rally Festival” på kvällen, dit varje tävlande ekipage kommer att få fina erbjudanden i startkuvertet. Passa på att göra detta till en riktig rallyhelg! Vi erbjuder endast 100 startande så dröj inte med att anmäla er!Välkomna, hälsar tävlingsledningen för Seffle City Motor Challenge.

Säffle MC arrangerar tredje deltävlingen i Rally-SM Asfaltsprint lördagen den 18 juni. Tävlingen, som går i centrala Säffle, omfattar cirka 30 kilometer totalt varav 7,5 kilometer specialsträcka som har 80 procent asfaltsunderlag med inslag av grus (20 procent). Startmellanrummet är en minut och det finns möjlighet till service mellan varje sträcka på anvisad serviceyta. Första start är klockan 10.00 på lördagen som erbjuder plats till 100 deltagare. 

All information om tävlingen, inbjudan och anmälan, finns under fliken ”tävlingar”.

Rally-SM Asfaltsprint
1 maj, Hässleholms GP
14 maj, Uddevalla City Race
18 juni, Seffle City Motor Challenge
24 juli, Rally Kristianstad

Foto: Anders Österberg

Mer från Rally-SM: