Svenska Mästaren Patrik Flodin fortsätter i GK Door Team Sweden

29 november, 2023

Patrik Flodin och Göran Bergsten tog hem SM-guldet i Internationella 4WD i sin första säsong tillsammans med storsatsande GK Door Teams Sweden. Nu står det klart att mästarduon återvänder till Rally-SM 2024 i sin VW Polo R5 för teamet.

– Vi ska försvara vårt SM-guld. Med mer erfarenhet från bilen och alla tester vi gjort tillsammans, är vi redan innan säsongen väl förberedda. Vi hittade bra grejer efter avslutad SM-säsong, på de absolut sista testerna vi gjorde, så det är ett spännande år som väntar, säger Flodin.

SM-premiären i Hudiksvall körs på Patriks hemmaplan i Hudiksvall.

– Det kommer bli grymt häftigt att få åka hemma i första SM-tävlingen i vinter. Jag hoppas hela Hudiksvall kommer ut och tittar. Bättre start på året kan det inte bli.

Teamägaren Christoffer ”Chribbe” Haglund är nöjd över att ha med Patrik och Göran i sin lineup inför 2024.

– Patrik och Göran kommer med stort självförtroende in i nästa säsong. Teamet gav dom bra förutsättningar med mycket test under året. Den investeringen har vi även nytta av i år. Vi ska försvara SM-guldet, säger Haglund.

Förra veckan meddelade GK Door Team Sweden att tidigare JVM-vinnarna Dennis Rådström och Johan Johansson också är klara för en av teamets VW Polo kommande säsong.

Foto: JC Rallypics/Pressbild GK Door Team Sweden

Mer från Rally-SM: