Följ Rally-SM:s gruspremiär gratis – via Rallyradion och Youtube

3 maj, 2024

Med hjälp av fantastiska samarbetspartners till Rally-SM och Svensk Bilsport kommer den direktsända Rallyradion och eftersända SM-Magasinet från nästa helgs Rally Nyköping, att sändas fritt utan kostnad för tittaren.

Under Rally Nyköping kommer alla kunna lyssna gratis på den populära Rallyradion, som precis som alltid sänder hela tävlingen. SM-Magasinet som sänds efter tävlingen blir nu åter fritt via Youtube.

Målet med satsningen är att Rally-SM ska nå ut till en ännu större publik via radio och TV-sändningar.

– För mig är detta en av nycklarna för att lyckas lyfta Rally-SM, att vi får upp det kommersiella värdet mer. Det är ett viktigt steg att få ut både radion och magasinet utanför betalvägg. Intresset för rally är stort, både ute i skogen och hemma i stugorna, säger Jonas Kruse, projektledare för Rally-SM.

– Jag vill tacka Sörmlands Gräv & Transport samt Nyköpings Bygg och Kakel för att dom investerar i Rally-SM. Dom ger oss möjligheten att släppa magasinet och radion fritt. Även ett stort tack till arrangören SMK Nyköping som också är med och gör detta möjligt.

Rallyradion kommer som tidigare att sändas via www.svenskbilsporttv.se. SM-Magasinet kommer också likt tidigare att publiceras på Svensk Bilsport TV, men framöver även tillhandahållas fritt på Youtube. 

Avslutande Power Stage kommer fortsatt att sändas som Live-TV med en högkvalitativ produktion, och ingår i månadsabonnemanget på Svensk Bilsport TV för 149 kronor i månaden.

Mer från Rally-SM:

Publikinformation Rally Uppland

Publikinformation Rally Uppland

Programförsäljning: Program finns att köpa från måndag 27/5 kl.18.00 på följande ställen: Gulf Tierp Preem Månkarbo...