Nybildat Teamråd för aktiva

18 december, 2021

Teamrådet bildades i slutet av säsongen 2021 för att vi såg ett behov av att de aktivas perspektiv tas tillvara i utvecklingen av Rally-SM.

– Vi arbetar för att skapa förståelse för de aktivas situation hos förbund, promotor och arrangörer, Det är en stor utmaning att finansiera och genomföra tävlande i Rally-SM och det är avgörande att beslut som tas kring Rally-SM är långsiktigt hållbara och förankrade hos de tävlande.

Under hösten har många frågeställningar väckts med promotorn Svenska Rallymästerskapen. Rådet har också haft möten med representanter för Rallyutskottet och Förbundsstyrelsen. I det senaste mötet deltog även den tillträdande sportgrenskoordinatorn för rally.

– Hittills har fokus legat på att hantera sådant som inte fungerade optimalt under 2021, som mediekommunikation och resultatsystem men också på att få igång ett långsiktigt arbete för att öka Rally-SMs status, hälsar teamrådet.

Teamrådet, som består av Mathias Bengtsson, Thomas Nilsson, Nicklas Hägg, Staffan Andersson, Hans Bååth och Mattias Adielsson, är tillgängliga via e-postadressen [email protected] 

– Är du aktiv inom Rally-SM och vill påverka? Hör av dig!

Mer från Rally-SM:

Rally Lima

Rally Lima

Spännande start på årets SM-säsong när vi besöker Lima den 4 februari.  Rally-SM 2023 inleds med forna LBC-Ruschen,...

Sturupsprinten

Sturupsprinten

I den fjärde deltävlingen i Rally-SM Asfaltsprint gästar vi Svedala MK som kommer att arrangera tävlingen på Sturup...

Anmälan öppnar till Rally Lima

Anmälan öppnar till Rally Lima

I kväll öppnar anmälan till Rally Lima. Maxgränsen är satt till 150 ekipage så de förare som vill åka bör snabba på!...