Patrik och Göran ser fram emot tempovägarna i Snapphanerallyt

7 september, 2021

Patrik och Göran är taggade inför tredje SM-deltävlingen och hoppas på ny fullpoängare i Hässleholm i helgen när tredje SM-deltävlingen körs.

– Vi får väl försöka med en ny fullpoängare även i Snapphanerallyt, säger Patrik med ett skratt.

Patrik Flodin och Göran Bergsten har vunnit de båda inledande SM-deltävlingarna i rally med över minuten med sin potenta Volvo Grupp H. Inför helgen Snapphanerally leder de SM  med 28 poäng före Victor Karlsson och 30 poäng före Victor Bergsander.

– Vi får väl försöka med en ny fullpoängare även i Snapphanerallyt, säger Patrik med ett skratt.

Rallyt startar på fredag med en publiksträcka som körs två gånger och under lördagen är det sex sträckor med rallyåka. De båda är taggade inför helgen.

– Hässleholm har jäkligt roliga vägar. Det är kanonfina tempovägar som jag verkligen ser fram emot att få köra, säger Patrik.

Det är totalt 83 anmälda till Snapphanerallyt och av dem startar 26 ekipage i Patrik och Görans klass, nationellt 2wd.
Sträckorna mäter 77,84 km och med transporterna inräknat  rallyt totalt 257,22 km.

Foto från SSR och Annemo Friberg

* * *

”Jag vill avslutningsvis informera er lite om om SuperSignes Walk of Hope som betyder mycket för mig och mina sponsorer.

September månad är också en månad då det anordnas Walk of Hope runt om i landet för att samla in pengar till barncancerfonden.

Den 29 september står min Superkompis Signe i fokus. En familj som står mig nära går sitt livs viktigaste kamp mot cancern. Signe besitter en otrolig kämparglöd och är en sprudlande glad tjej, tillsammans med henne kommer jag gå Walk of Hope den 29 september i Hudiksvall.

Det finns såklart möjlighet att delta även om du inte bor i Hudiksvall.

Gå in på https://www.barncancerfonden.se/event/walk-of-hope/delta/supersignes-walk-of-hope/ och anmäl din medverkan. Det här är verkligen en promenad som gör skillnad för alla superhjältar där ute.

Barn och cancer hör inte ihop, tillsammans gör vi skillnad”
/Patrik Flodin

Mer från Rally-SM:

Publikinformation Rally Uppland

Publikinformation Rally Uppland

Programförsäljning: Program finns att köpa från måndag 27/5 kl.18.00 på följande ställen: Gulf Tierp Preem Månkarbo...