Rally Safety Tracking till England

2 mars, 2022

I måndags publicerades inbjudan till Corbeau Seats Rally och med det så är det nu officiellt att RC Sport & DeSign/Race Consulting kommer att vara på plats med trackingsystem som är använt sedan början av 2020. 

– Det är med stor glädje och tillförsikt som vi ser fram emot att ta utrustningen till motorsportens mecka och vara med på premiären av Britiska mästerskapen 2022. Tony Clement som är event director för tävlingen som går av stapeln nord ost om London i Clacton on Sea kontaktade oss i början på december och efter en del mailande fram och tillbaka samt att deras säkerhetspersonal har följt vårt arbete på de svenska rallytävlingarna som bland annat Hälsingerallyt så fick glädjande besked att organisationen ville att vi skulle komma till deras tävling, berättar Magnus Carlsson, vd på RC Sport & DeSign AB.

– Detta är ett bevis på att vi har satsat på rätt utrustning och få jobba tillsammans med alla er svenska arrangörer, SRM Svenska Rally Mästerskapet och alla tävlande som har gjort detta möjligt. Vi tackar Corbeau Seats Rallyt för förtroendet att leverera tracking utrustning till tävlingen som körs den 23-24 april 2022, avrundar Magnus Carlsson. 

Information kring systemet hittar ni på www.rallysafetytracking.com Där kan man även spela upp repriser på tracking från tävlingar i Sverige och Norge samt mellantider från tävlingarna. 

Pressmeddelande från RC Sport och DeSign AB

Mer från Rally-SM:

Anmäl ditt Rally-SM team

Anmäl ditt Rally-SM team

Lagtävlan i Rally-SM fortsätter 2020 och i år firar teammästerskapet tio år. Passa på att anmäla ditt team i...

Codriverbyte hos Lukas i SSR

Codriverbyte hos Lukas i SSR

Stefan Ahl ersätter Daniel Borgqvist hos Lukas Hägg i Ford Fiesta Rally4 kommande helg då Daniel fått förhinder.   –...