Säffle förlänger anmälningstiden

6 juni, 2022

Tävlingsledningen för Seffle City Motor Challenge beslutade i går att förlänga anmälningstiden för tävlingen till söndagen den 12 juni klockan 18:00.

– Vi hoppas verkligen att fler tar chansen och anmäler sig till tävlingen som kommer att bli en höjdare. Vi hade 45 anmälda i går vid stängning, men vill ju att fler kommer och åker och tar del av festligheterna. säger tävlingsledaren Fredrik Erixon.

– Nu finns möjligheten att vänta ut SM-tävlingen i Arvika och se om bilen är hel, och sedan anmäla sig till vår tävling. Vi gör även så att anmälningsavgiften inte behöver betalas förrän efter den 12 juni, berättar tävlingsledare Erixon och fortsätter:

– Vi vill också förtydliga att de två inbjudningsklasserna åker på dm-reglementet, vilket ju innebär att det inte är krav på FIA-godkända underkläder i de klasserna och att kartläsaren kan åka på PR-licens. Så in och anmäl er nu till årets rallyfest på kanske Sveriges häftigaste rallysträcka. Och, vi har tagit rallyt till publiken! avslutar Fredrik. 

Pressmeddelande. Foto: Anders Österberg

Rally-SM Asfaltsprint
1 maj, Hässleholms GP
14 maj, Uddevalla City Race
18 juni, Seffle City Motor Challenge
24 juli, Rally Kristianstad

Mer från Rally-SM: